Sada i vi možete sjediti na Givenchyjevoj reviji!

| Fashion |

Riccardo Tisci za Nike
Riccardo Tisci za Nike

Kreativni direktor modne kuće Givenchy Riccardo Tisci, genijalan kakav je, odlučio je otvoriti mogućnost gledanja revija i za "obične smrtnike", tj. prosječne zaljubljenike u modu koji do pozivnice naprosto ne mogu doći - i to potpuno besplatno!

Ove godine svoju reviju za žensku kolekciju za proljeće/ljeto 2016. seli u New York, gdje će mu u organizaciji revije, "koja će biti nešto sasvim drugačije", pomoći performativna umjetnica Marina Abramović. Revija će se održati 11. rujna, u petak, na zasad nepoznatoj lokaciji. Tim povodom, Tisci je odlučio izdvojiti 1200 pozivnica za tzv. obične ljude, od kojih dio ide studentima mode, a 410 (svaki uzvanik može povesti jednoga gosta!) sretnika pozivnicu može dobiti jednostavnom prijavom na listu na njihovoj Internet stranici - s naznakom da sve informacije moraju biti točne i unesene bez tipfelera.

Prijavljeni se dodaju na listu, a sretnici će do ili na 7. rujna saznati jesu li dobili pozivnicu, a ako je dobiju, tek kada potvrde dolazak dobit će i obavijest gdje i kada mogu skupiti fizičku pozivnicu. Držimo fige svima!

Givenchy Fall/Winter 2015
Givenchy Fall/Winter 2015