S Lanom Biondić na castingu za reviju S.dressa na Dreft Fashion Weeku Zagreb

| Fashion |

Casting S.dressa za Dreft Fashion Week Zagreb by Lana Biondić

Danas je u prijepodnevnim satima održan casting za reviju S.dressa Lane Biondić kojom će se otvoriti jedino domaće internacionalno događanje Dreft Fashion Week Zagreb te je time i najavljena prva revija ovog modnog branda koji je zaludio sve domaće fashionistice.

Casting S.dressa za Dreft Fashion Week Zagreb by Lana Biondić
Casting S.dressa za Dreft Fashion Week Zagreb

Osim što je tražila plavuše, Lana je bila u potrazi za modelima koji će savršeno utjeloviti duh S.dress-a i predstaviti samouvjerenu svježinu, ali i snagu senzualnih silueta S.dress žena te svojim stavom, osobnošću, ali i toplim osmjehom pokazati novu kolekciju S.dressa za s/s 14.

Povodom castinga i ususret daljnjim najavama vezano uz njenu ekskluzivnu reviju, Lana je izjavila "Nije mi lako, učila sam od najboljih, moj je suprug u suradnji s jednim od pionira hrvatske modne branše Hamedom Bangourom stvarao revije koje me iznova zadivljuju čak i iz današnje perspektive. Činjenica da su modnim pistama Zagreba koračale jedna Karolina Kurkova i Alek Wek danas mi se čini gotovo nestvarnim, a Dalibor Betty za Estare Culto kreirao je još i tada kolekcije ispred svog vremena.

Casting S.dressa za Dreft Fashion Week Zagreb by Lana Biondić
Casting S.dressa za Dreft Fashion Week Zagreb

No uz pomoć nevjerojatno profesionalne Sarah Josipović i njenog tima u organizaciji Dreft Fashion Weeka Zagreb i moje vrlo jasne vizije onoga što želim pokazati ponajviše svojim dragim prijateljima, suradnicima te posebice S.dress kupcima koji me prate već 3.godinu zaredom, znam da ćemo ispuniti visoka očekivanja. Uzbuđena sam i sretna jer je S.dress brand nakon upornog rada i nezaustavljive kreativnosti zaslužio je i svoju prvu veliku reviju, kao početak turneje onih međunarodnih, kojom će se pokazati na pisti svog grada gdje je sve i započelo.

S.dress show biti ce i svojevrstan hommage svim suradnicima koji su vjerovali u mene od samih početaka jer bez pravog tima koji dijeli vašu viziju, ostalo bi sve samo na snu, a danas je S.dress modni brand o kojem se šuška već i diljem svijeta, što je nevjerojatna i predivna realnost."

Casting za S.dressby Lana Biondić reviju na Dreft Fashion Weeku Zagreb
Casting za S.dress reviju na Dreft Fashion Weeku Zagreb

To je sve što smo za sada o prvoj reviji popularnog S.dressa uspijeli saznati od Lane, no sigurni smo da nas čeka još jedna spektakularna revija na nadolazećem Dreft Fashion Weeku Zagreb.