Ružičasto odijelo Priyanke Chopre savršena je inspiracija za blagdanski look

| Fashion |

Priyanka Chopra, ovog je tjedna u New Yorku eksperimentirala s različitim nijansama ružičaste boje, a njezini su outfiti savršena inspiracija za blagdanske modne kombinacije.

Priyanka se, za dan proveden u gradu, odlučila za elegantno satensko odijelo u slatkoj ružičastoj nijansi, s košuljom u boji maline.

Svoj rumeni look upotpunila je kaputom u boji deve, torbicom od crvenog kroka, bež cipelama i velikim zlatnim okruglim naušnicama te zatamnjenim naočalama.

Instagram/@priyanka_millennium_superstar

Chopra je u svoj ormar, u posljednje vrijeme, uvrstila pregršt besprijekorno krojenih odijela pa smo ju tako ranije ovog mjeseca na Međunarodnom filmskom festivalu u Marakešu vidjeli u bijelom Prabal Gurung odijelu.

Chopra i njezin suprug Nick Jonas u novoj godini odlučili su udružiti snage kako bi proizveli nenapisanu seriju za Amazon, koja će pratiti zaručene parove dok se pripremaju za svoja vjenčanja- Sangeet.

Instagram/@priyanka_millennium_superstar

Inače Sangeet je stoljetna indijska svadbena tradicija, koja ne samo da slavi zajednicu dvoje ljudi, već  predstavlja i upoznavanje i spajanje dviju obitelji koje se okupljaju u braku.

Osim novoj seriji veselimo se i modnim kombinacijama koje će Priyanka nositi, za koje slobodno možemo reći da su nepogrješivi.

Instagram/@priyanka_millennium_superstar