Russell Brown, modna marka Dejana Lovrena za kojom luduju nogometaši

| Fashion |

Modna marka Russelll Brad nogometaša Dejana Lovrena i njegovog prijatelja Lovre zaludila je nogometaše JRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE

Domaća modna marka Russell Brown o kojoj se u posljednje vrijeme puno pričalo, a malo znalo napokon je ugledala svijetlo dana. Mistična sova nastala je još krajem prošle godine no kreativni dvojac ove modne marke kojeg čine mladi nogometaš Dejan Lovren i njegov prijatelj Lovro Krčar strpljivo su čekali pravi trenutak za lansiranje ovog novog domaćeg brenda.

"Htjeli smo da Hrvatska ima urbani i prepoznatljiv modni proizvod. Nismo očekivali da ćemo naići na tako velik interes i to prije nego što je kolekcija uopće izašla na tržište." komentirali su mladi poduzetnici.

Modna marka Russelll Brad nogometaša Dejana Lovrena i njegovog prijatelja Lovre zaludila je nogometaše JRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE
Russell Brown

Russell Brown kao novu popularnu modnu marku prepoznali su prvo naši poznati nogometaši među kojima su Vedran Ćorluka, Luka Modrić, Sammir, Mario Mandžukić, Eduardo da Silva i Darijo Srna, a koji prema fotografijama koje stavljaju na svoje društvene mreže nisu mogli odoljeti kratkim majicama i majicama na kapuljače s Russell Brown logom.

Casual, cool modna marka koja je prvenstveno inspirirana mladim ljudima željnim novih izazova nastao je u glavama ovih talentiranih kreativaca koji su radili na sveukupnom vizualnom dijelu ovog projekt, od zaštitnog znaka sove do posebnih etiketa i kataloga.

"Sovu smo odabrali zbog svog tajanstvenog, ali opet moćnog izgleda jer upravo takav dojam želimo da ostavlja i naša modna marka" objasnili su Lovro i Dejan. Nakon premijere na Instagramu, Russell Brown kolekcija se od danas može kupiti i preko web shopa www.russell-brown.com. Za sada se kolekcija sastoji od majica na kapuljaču, polo majici i običnih T-shirtova no sigurni smo kako vrlo brzo možemo očekivati širenje asortimana hrvatskog Abercrombie&Fitcha.