Rubber - najslađe gumene čizme iz Borova

| Fashion |

Gumene čimice za kišu

Kiša diljem Lijepe naše već danima ne prestaje i iako bi radije da nam temperature porastu i da nam zasja sunce, ono što nas veseli u ovo kišne vrijeme je modno prilagođavanje vremenu. Dakako, govorimo o gumenim čizmama bez kojih je postalo nezamislivo provesti listopad i studeni, barem u Zagrebu i Slavoniji, a kako trenutno stoje stvari i u Dalmaciji.

Gumene čimice za kišu
Borovo Rubber gumene čizme

Gumenih čizama ima svakakvih, ali nas najviše vesele one domaće proizvodnje, a jučer su nas posebno obradovale one naziva Rubber koje dolaze iz Borova.

Borovo je naš najpoznatiji proizvođač kožne, gumene i gumeno-platnene obuće, kao i različite gumeno-tehničke robe sa preko 80 godina bogate tradicije. Zadnjih nekoliko sezona unatoč lošoj financijskoj situaciji lansiraju nove, zanimljive modele i redizajnirane stare, kultne kojima uveseljavaju ljubitelje svog kultnog dizajna diljem Hrvatske.

Gumene čimice za kišu
Borovo Rubber gumene čizme

Nakon redizajniranih Borosana i Startasica, Boromina i My Ballerinas balerinki, sada Borovo ima i Rubber - predivne gumene čizme. Za sada dolaze u crnoj,  crvenoj i svjetloj sivoj boji te u dva modela, niskim i visokim. Niske mogu postati vaše za 249 kuna, a visoke za 279 kuna. Ne sumnjamo da ćemo ih uskoro često viđati po ulicama našeg grada.

Gumene čimice za kišu
Borovo Rubber gumene čizme