Robert Sever predstavlja novu resort kolekciju „Nina“

| Fashion |

Pred objektivom poznatog modnog fotografa Marka Grubišića, poznati hrvatski pret-a-porter brand Robert Sever snimio je kreativne vizuale koji prate resort kolekciju za aktualnu sezonu. Ovu pret-a-porter kolekciju čini dvadeset novih kreacija stilizirano u total look. 

Rober Sever resort kolekcija Nina

„Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre - svi se volimo više presvlačit,i a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima i više nego dobrodošla.  Naš prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom. Uvijek osluškujemo potrebe i želje naših klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta“ –ističe Robert Sever.

Rober Sever resort kolekcija Nina

Lookbook nove kolekcije vrlo je jednostavnih i suvremenih vizuala, kojim brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Suvremena ženstvena i chic odjeća stvorena je za tople ljetne dane, od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske. Kako bi postigli što ženstvenije i vrlo nosive kreacije, koristimo volane, mašne i jednostavne krojeve kojima postižemo opuštenu, ponekad oversize, ali uvijek izrazito chic formu. 

Rober Sever resort kolekcija Nina

Robert Sever poigrao se s floralnim i prugastim uzorcima koji su uvijek zanimljiva tema u ovo doba godine. Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih pamuka, viskoze i lana s čipkanim detaljima. Posebna pažnja poklonjena je vrlo sofisticiranim plisiranim komadima od laganih muslina za posebnije prilike ovog ljeta. Haljine, bluze, široke hlače čine osnovu ove kolekcije, pružajući mogućnost raznim kombinacijama. 

Rober Sever resort kolekcija Nina

Veliku ulogu u vizualima igra i nakit koji je unikatni rad Slobodana Velickog, koji izrađuje već nekoliko godina modne detalje koji prate vizual kolekcije. Ovog puta to su asimetrične ogrlice, nausnice i narukvice koje prate vrlo moderan i jednostavan stil kolekcije, kao i selekcija kruna od staklenih kristala, koje su potisni detalj svih RS kolekcija.

Rober Sever resort kolekcija Nina

Zaštitna lica su dugogodnišnje muze branda, Iva Marušić i Ana Stanković.

Rober Sever resort kolekcija Nina