Robert Sever predstavio retro chic home & vintage kolekciju

| Fashion |

Robert Sever nova home vintage retro chic kolekcija

“Ususret blagdanskim danima, i kao vrhunac godine u kojoj slavimo 20 godina rada odlučili smo predstaviti dvije nove linije koje smo kreativno razvijali kroz cijelu godinu. Moja osobna opsesija s dekoracijom prostora, kao i uređenje interijera rezultiralo je idejom da sami stvorimo neke elemente koji su nužni da bi interijer odisao kao dom- a da su pritom artikli lijepi, primjenjivi i korisni. Druga ideja na kojoj smo radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od retro materijala- bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula sretnija vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda- već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke- izgleda izuzetno suvremeno.”- kaže Robert Sever

Robert Sever nova home vintage retro chic kolekcija
Robert Sever nova home vintage retro chic kolekcija

Da bi priča bila vizualno zaokružena, i ovu kampanju snimio je sam dizajner i to u najintimnijem okruženju, u svom vlastitom životnom prostoru. Snimajući svoje omiljene modele, muze  i svog psa Seku, ovime kroz fotografije istražuje ideju primjenjivosti novih linija upravo u svakodnevnom životu.

U kolekciji HOME & VINTAGE fokus je na mekanim prekrivačima koji su izradili u kombinaciji Jacquarda koji neodoljivo podsjećaju na vintage tkanine, zajedno  s mekanim umjetnim krznom. Ukrasni jastuci izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su engleskim interijerima. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno izdizajniranim detaljima.

Da bi blagdanska sezona bila potpuna, iz RS brenda poručuju da su pripremili i seriju ukrasa koji su pripremljeni od recikliranog trapera, a koji možete naručiti s personaliziranim imenom, kao i ručno rađenim detaljima od kristala. Napravili su i selekciju ukrasa za bor od staklenih kristala. Kao i u svakoj kolekciji i ovog puta imaju predivne bestseller krune s ručno rađenim ukrasima od metala i staklenih kristala. Ponuda je zaokružena i toplim RS kapicama podstavljenim umjetnim krznom koje su i ove sezone ukrašene nježnim ukrasima, a ispleli su ih u 5 varijanta boja.

Fotografija i styling- Robert Sever

Asistentica stilista- Iva Marušić

Make up – Marko Tolić

Produkcija- Slobodan Velicki

Modeli- Ana Stanković, Lucija Slivar, Iva Marušić (Talia models), Kosjenka Bilić, pas Seka

Cipele- Högl