Rihannin look s Fashion Awardsa 2019. predstavlja Fenty način večernje haljine

| Fashion |

Kada je primala Urban Luxe nagradu na Fashion Awardsu 2019., Rihanna je nosila look koji izgleda nedvojbeno Fenty i odražava gdje se ona trenutno nalazi, u smislu njezina osobnog stila.

Rihannin ansambl predstavljao je nov način približavanja večernjoj haljini, a verzija poluprozirne mint oversized košulje koja pada preko mini haljine iste boje od sada je u prodaji na Fenty web stranici.

Instagram/@badgalriri

Nova kolekcija djeluje oko sata ženskog radnog dana, od jutarnjeg sastanka do večernjeg izlaska s određenim dress codeom.

Svi komadi su višenamjenski. Naime, parka je inačica Rihanninog svakodnevnog prekrivača s kapuljačom koja postaje večernja odjeća izrađena u četiri sloja prigušenog tila. Još jedna oversized majica dizajnirana je tako da se pada s ramena i nosi se s ogrlicama nošenim unatrag, oponašajući RiRin kristalni nakit s efektom pojasa koji je nosila na ceremoniji.

Instagram/@badgalriri

Uvodeći manje izmjene odjeće i pribora svakih šest do osam tjedana, Rihanna je promijenila raspored modne proizvodnje s kojom je upoznat njezin financijski suradnik LVMH, dajući kupcima ono što žele, kad oni to žele, a kampanja Release 12-19 prikazuje dvije radne žene kroz 24 sata te je zrcalo užurbanog rasporeda same utemeljiteljice Fentyja.

Instagram/@badgalriri