Rihanna je imenovala Normani za ambasadora njezinog brenda donjeg rublja

| Fashion |

Kako se je zvuk klisure Victoria's Secret showa utišao i kako je završila era njegovih anđela, javnosti je predstavljena još jedna, nova karijera manekenki donjeg rublja.


Rihanna je najavila Normani za prvog ambasadora Savagea X Fenty linije samo nekoliko sati nakon službene potvrde vijesti iz L Brandsa, matične tvrtke Victoria's Secret, sa se njihova revija donjeg rublja ove godine neće održati.

Instagram/@normani

U izjavi za medije Rihanna je izjavila kako je Normani savršen izbor za ambasadora njezinog brenda donjeg rublja jer odiše samopouzdanjem i snagom, a sve što radi radi sa strašću i uvjerenjem da će je pobijediti.

Normani je, svojoj starijoj kolegici, uzvratila divljenjem i izjavila je kako je Rihanna uvijek na vrhu i nastavlja gurati granice u svemu što radi te da je način na koji prihvaća svoju seksualnost i odaje milost inspiracija i njoj i puno drugih žena širom svijeta.

Instagram/@normani

Nadodala je da Rihanna i Savage X Fenty slave i osnažuju žene svih oblika, veličina i boja posvuda te da je to je prekrasna i zaista revolucionarna stvar.

Instagram/@normani