Rihanna četvrti put na naslovnici Voguea

| Fashion |

Rihanna za Vogue
Rihanna za Vogue

Rihanna se pojavila na još jednoj naslovnici Voguea, ovoga puta za travanjsko izdanje poznatog modnog časopisa - što joj je ujedno i četvrti put da je zasjala na naslovnici u posljednjih 5 godina. 

U predivnoj Tom Ford haljini iz proljetne kolekcije, ukrašenoj tisućama kristala i prozirnim panelima, Rihannu su za Vogue fotografirali Mert & Marcus, a na ostalim fotografijama pojavljuje se u nevjerojatnim dizajnerskim komadima s potpisom Saint Laurenta, Ralph Laurena, Givenchyja i mnogih drugih. 

Rihanna za Vogue
Rihanna za Vogue

U intervjuu, ljepotica s Barbadosa osvrnula se i na navodno rivalstvo s Beyonce o kojem se priča već godinama: "Ovako stoje stvari. Ljudi se jako vole zakačiti na nešto što je negativno. Nešto što je kompetitivno. Nešto što je znate, rivalstvo. A to nije nešto čemu ja težim. Zato što ja samo mogu biti ja i raditi ono što ja mogu."

Također, u novom Vogueu Rihanna govori o nekoliko velikih promjena u karijeri poput lansiranja novog albuma "Anti", kolekcije za Pumu i Manolo Blahnik - a otkrila je i da uskoro možemo očekivati lansiranje sunčanih naočala za Dior, s njezinim potpisom.