Reebok x Victoria Beckham kolekcija

| Fashion |

Victoria Beckham pokazala je svoju novu kolekciju za Reebok, inspiriranu jednim od najpoznatijih NBA igrača svih vremena - Shaquille O’Nealom.

Kolekciju britanske modne dizajnerice čine majice kratkih rukava, hoodice i čarape u crno-bijelim varijantama s crvenim detaljima i autentičnim obilježjem – jedinstvenom siluetom košarkaške legende.

„Kada pomislim na Reebok, prva asocijacija su mi ’90-te i košarka. Odmah potom sjetim se Shaquille O’Neala, legende koja je obilježila čitavu jednu eru ovog sporta“, rekla je Victoria Beckham, dodavši da je ovaj čuveni košarkaš bio njeno nadahnuće pri kreiranju najnovije Reebok x Victoria Beckham kolekcije.

Prilikom predstavljanja kolekcije, dizajnerica i Shaquille O’Neal su otkrili da je riječ o komadima koji spajaju naslijeđe brenda s visokom modom, s obzirom na to da su čiste i precizne linije, karakteristične za dizajnericu, upotpunjene jednobojnom siluetom košarkaša.

Stvaranje ove kolekcije započelo je još u studenom prošle godine, posjetom Victorie Beckham Reebok arhivama u Bostonu. Beckham je tu provela nekoliko dana proučavajući modne stilove posljednjeg desetljeća. Reebok x Victoria Beckham kolekcija je dostupna online.