Reebok Ventilatorice i nakon četvrt stoljeća prihvaćaju nove izazove

| Fashion |

Reebok Classic x Igor Geržina
Reebok Classic x Igor Geržina

Reebok, vodeći globalni fitness brend, koji već 25 godina igra ključnu ulogu među proizvođačima sportske odjeće i obuće, najavljuje suradnju s hrvatskom saksofonskom senzacijom, Igorom Geržinom.

Suradnja u kampanji za predstojeću sezonu, udahnjuje novi duh Reebok Ventilatoricama koje nastavljaju oduševljavati inovativnošću i kreativnošću. Novi modeli nastavljaju biti vjerni udobnosti i funkcionalnosti te (p)ostaju nezaobilazne fashion tenisice.

Reebok Ventilator
Reebok Ventilator

Igor Geržina, saksofonist i skladatelj prepoznao je istinski street style duh Reebok Ventilatorica, što je potvrdilo kako su i Reebok i Igor Geržina već više od dva desetljeća prvaci u inovativnosti, tradiciji i prepoznatljivosti. Saksofonist i skladatelj Igor Geržina diplomirao je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i specijalizirao se na najpoznatijoj svjetskoj jazz školi Berklee College Of Music u Bostonu. Odlično je prihvaćen od strane hrvatske, ali i svjetske publike. Poznat je po dugogodišnjim suradnjama sa svim velikim imenima hrvatske glazbene scene, a trenutno radi i kao glazbeni producent Jazz orkestra HRT-a. Dobitnik je mnogih glazbenih nagrada među kojima se nalazi i 8 Porina te 6 nagrada Status za najboljeg instrumentalista godine. Igor je imao priliku dijeliti scenu s najvažnijim imenima hrvatske estrade, a sada ojačan Reebok iskustvom, u potpunosti je osvaja.

Reebok Ventilator
Reebok Ventilator

Ventilator je bio prva tenisica na svijetu s revolucionarnom Hexalite tehnologijom, koja je osiguravala značajniju udobnost i jaču apsorpciju udaraca – sve što je trkačima omogućavalo ostvarivanje boljih sportskih rezultata, bez obzira je li riječ o dugim ili kratkim prugama. Danas, 25 godina od pojave prvog modela, Ventilator i dalje čini klasiku. Lagane kao i davnih godina, Ventilatorice su sa sportskih terena došle na gradske ulice, kao nezaobilazne fashion tenisica. Reebok Ventilator modeli za jesen/ zimu dostupni su u Reebok storeu, Arena Centar te maloprodajnoj mreži partnera.