Redizajnirani izgled popularnog Valentinovog Rockstud modela cipela

| Fashion |

Valentino Rockstud

Valentinov model Rockstud cipela, poglavito verzija na visoku potpeticu, bile su jedan od najtraženijih i najpopularnijih modela cipela prije otprilike pet godina. Zadnjih godina Rockstud model i nije bio toliko in no budući da se moda ciklički mijenja i da se trendovi recikliraju nije bilo neočekivano kako će cipele brenda Valentino modela Rockstud doživjeti svoj come back.

Valentino Rockstud

Cipele ukrašene zakovicama bile su na wishlisti svake ljubiteljice mode. Upravo su se takve cipele vratile u modu. S obzirom na to kako je u modi chunky i predimenzionirano nije čudno kako su se upravo ti trendovi preslikali na Rockstud model. Ključna razlika između prvotnog izdanja i onog redizajniranog jest veličina zakovica. Zakovice na novom dizajnu Valentinovih cipela su velike i upečatljive.

Valentino Rockstud

Model Rockstud možete pronaći u tri različite verzije to jest s ravnom potplatom, s kitten potpeticom te s visokom potpeticom. Također Rokstudice dolaze u mnogobrojnim bojama. Pretpostavljamo kako će redizajnirani model Rockstud dominirati modnim svijetom neko vrijeme kao i njihove prethodnice.