Redizajnirana verzija vrlo popularnih Isabel Marant tenisica stiže ove godine

| Fashion |

Isabel Marant

Sjećate li se Isabel Marant tenisica sa skrivenom potpeticom? Bile su ultimativni trend prije čak 10 godina. Kako bi ih kupile pojedine su čekale čak i šest mjeseci jer je lista onih koje su željele ove tenisice bila toliko dugačka.

Isabel Marant


Modni stručnjaci tvrde kako su upravo tenisice brenda Isabel Marant pokrenule veliki trend nošenja "ugly" tenisica koji ne izlazi iz mode ni dan danas. Tenisice koje su bile proglašene cipelama 2012. godine dobivaju svoju upgradeanu verziju odnosno svoj redizajn.

Isabel Marant


Ono zbog čega su mnoge žene poludjele za ovim Wedge Isabel Marant tenisicama jest upravo njihova skrivena potpetica koja vam dodaje par centimetara no budući da se radi o tenisicama nećete postići elegantan i too much look već casual look.

Isabel Marant

Skrivena potpetica, vezanje na čičak, debeli jezik u redizajniranoj verziji ostali su isti. Na prvi pogled vrlo slična tenisica ipak ima nekoliko različitosti sa svojom starijom verzijom. Potpetica u redizajniranoj verziji Isabel Marant tenisica bit će još viša, platforma đon se uključuje u igru, puno su više chunky od prve verzije tenisica.

Isabel Marant


Nas malo podsjećaju na Buffalo tenisice, a kako se vama sviđaju?