Rasparene naušnice kao hit sezone

| Fashion |

H&M

Nepravilni geometrijski oblici, raznolikost boja, ubodne ili viseće, klasične ili ekstravagantne naušnice, sve prolazi dok god se držite jednog pravila, moraju biti rasparene.

Iako naušnice zadnjih godina nisu dobivale pažnju kakvu zaslužuju, vraćaju se na velika vrata i to u potpuno novom i neočekivanom ozračju. Asimetrija i rasparenost je glavno pravilo sezone. Što različitije to bolje. Više ne morate prolaziti kroz parove i parove naušnica prije nego li pronađete one savršene za vašu modnu kombinaciju. Jednostavno sparite dvije različite naušnice i spremne ste.

Zara

Pomiješajte boje, oblike i materijale te slobodno dajte slobodu vlastitoj kreativnost jer pogrešaka nema. Sad slobodno možete nositi jednu manju, a na drugom uhu što veću naušnicu ili pak par velikih naušnica potpuno različitih boja i oblika. Rasparenost se zadržava i kod manjih ubodnih naušnica. Što različitije i osebujnije je jedino čega se morate pridržavati. 

Bershka

Dok smo prije plakale za svakom izgubljenom naušnicom, sad jednostavno možemo spariti dvije različite i ponovno staviti u funkciju onu kutijicu s odbačenim rasparenim naušnicama.

Izađite iz svoje komfor zone i otkrijte bezbroj mogućnosti i različitih stilova sa samo nekoliko komada naušnica. Ne možemo pronaći niti jedan razlog zašto se ne prikloniti ovom neobičnom, a opet tako praktičnom trendu. 

Stradivarius