Nova raskošna kolekcija Balmaina od koje zastaje dah

| Fashion |

Kendall i Gigi za Balmain FW16
Kendall i Gigi za Balmain FW16

 Balmainov dizajner Olivier Rousteing pobrinuo se da ni ovoga puta na njegovoj prezentaciji kolekcije za jesen-zimu 2016. ne nedostaje poznatih lica! Jučer je u sklopu pariškog tjedna mode, Balmainova mala vojska supermodela koračala u raskošnom izdanju kakvog svake sezone i očekujemo od Oliviera. 

Balmain FW16
Balmain FW16

Kendall Jenner spektakularno je otvorila i zatvorila reviju lookovima iz jesenske kolekcije od kojih zastaje dah, a u prekrasnim haljinama viktorijanskog stila prošetala je i njena najbolja prijateljica - Gigi Hadid. Jedina razlika? Nisu izgledale kao inače. Obje su nosile perike, Kendall plavu, a Gigi smeđu - te se tako na jedan dan zamijenile za boju kose.

Balmain FW16
Balmain FW16

Osim ovog popularnog dua, reviju su nosile i Joan Smalls, Karlie Kloss, Rosie Huntington-Whiteley, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio i brojni drugi supermodeli! 

Balmain FW16
Balmain FW16

Brušena koža, bodycon haljine, utegnuti, korzetirani strukovi, naglašena ramena i čizme iznad koljena - samo su neki od trendova koje Balmain predlaže za sljedeću sezonu. Kao i uvijek, sve se vrti oko teksture i ukrasa - resice, volani, čipka - "više je više" svakako je Balmainov moto!

Balmain FW16
Balmain FW16

Uzevši odmor od pastelnih rozih i plavih tonova, Rousteing je kasnije prikazao modele grafičkih stilova u crnoj, bijeloj i zlatnoj varijanti. Toalete otvorenih ramena i snažnih pruga, prekrivene zlatnim ukrasima - komadi su koji na crvenim tepisima neće nedostajati.

Balmain FW16
Balmain FW16