Raskošna blagdanska kampanja s ALDUK potpisom

| Fashion |

ALDUK HOLIDAY

Već tradicionalno, potkraj godine modni dizajner Ivan Alduk predstavlja posebnu ALDUK HOLIDAY kolekciju namijenjenu blagdanskim domjencima, proslavama i okupljanjima.

Glamurozan, ženstven i hvaljen dizajnerski potpis ovog puta je poprimio pravo blagdansko izdanje. Crvena, šljokice, brokat, zlatna i neizostavna crna odlike su nove kolekcije koja se predstavlja putem zavodljivih fotografija renomiranog fotografa Šime Eškinje. Jednostavna crno - zlatna kulisa akcentirana božićnim dekorom i bogatim, drapiranim brokatnim zastorima poslužila je kao izvrsna podloga na kojoj je u novim ALDUK haljinama zablistala mlada Gordana Dude iz Talia models agencije. 

ALDUK HOLIDAY
ALDUK HOLIDAY

„S neizmjernim zadovoljstvom svake godine stvaramo holiday kolekciju i kampanju kao odu ovom blagdanskom razdoblju. Mističnim, baroknim prizvukom okupane fotografije nove kampanje i dalje slave ženstvenost i modernu ženu kojoj smo namijenili dvadesetak novih modela haljina, suknji i pulovera. Modne kombinacije za dan ili noć se ovog puta ističu i bogatim brokatnim uzorkom, a moguće ih je pronaći u mom showroomu i na web stranici www.alduk.hr.“ izjavio je dizajner.

ALDUK HOLIDAY
ALDUK HOLIDAY

Nova ALDUK HOLIDAY kolekcija sastoji se od dvadesetak modela kratkih, koktel i dugih haljina na koje je stavljen akcent te od suknji i pulovera prigodnih za dnevne prilike. Crni, crveni, puder rozi i tamno plavi kolorit je naglašen ručnim vezom, sjajnim tkaninama i pomalo netipičnim, za ALDUK rukopis, brokatom koji donosi posebnu toplinu i retro glamur. Krojevi koji laskaju ženskom tijelu odlika su Ivanova dizajna od kojeg ne odustaje ni u ovoj kolekciji, a na vama je da pronađete najbolji model i priliku za uživanje u ovoj modnoj avanturi.

Novom ALDUK HOLIDAY kampanjom, dizajner Ivan Alduk i njegov tim žele vam sretne božićne i novogodišnje blagdane te puno ljubavi!