Ralph Lauren kreirao je kolekciju posvećenu Rachel Green

| Fashion |

Prošlo je 25 godina od kako su Friends prvi put stigli na naše male ekrane, a to znači da je prošlo 25 godina od kada smo prvi put poželjeli šik stil Rachel Green. 

Kao što svi fanovi znaju, ova fashionistica je radila i u Bloomingdalesu i u Ralph Laurenu tijekom svojih 10 godina na televiziji. Upravo oni  su se sada udružili s Warner Brosom i napravili kolekciju koja slavi Rachelin radni ormar.

Ralph Lauren je kreirao kolekciju Wear To Work koja se temelji na karakternom stilu, a sastoji se od mnogih Greeninih prepoznatljivih komada 90-ih i 00-ih, koji su ažurirani za 2019. Oni uključuju kožne hlače i suknje, pletiva, odijela s prugama i mini i midi suknje te komade s leopard printom. Komadi dolaze i od Polo Ralph Lauren i Lauren Ralph Lauren, što znači da su puno povoljniji nego što biste mogli očekivati, a cijene počinju od 120 funti.

Instagram/@bazaaraustralia

Kolekcija će biti izložena na lokaciji prvog Rachelinog velikog modnog posla, Bloomingdalesu, gdje će biti postavljena posebna instalacija 25.godišnjice Friendsa.

Uz kupnju obožavatelji će moći uzeti besplatnu šalicu kave iz rekreacije Central Perk i posjetiti treći kat robne kuće kako bi vidjeli rekreaciju Rachelinog ureda.

Instagram/@bazaaruk