"Putnik" - nova fenomenalna kampanja Grubić designa

| Fashion |

Svjedoci smo sve masovnijeg turizma u gradu Zagrebu, kako u ljetnim mjesecima, tako i sada u pred Božićno vrijeme. Nova kampanja "Putnik" poznatog dovjca Grubić design, priča je o turistima i njihovom interesu prema nakitu kao i međusobnom druženju. "Svakome putniku putovanje je životna strast i avantura prepuna čarobnih zamki. Koktel nakita povod je za novim poznanstvom. Neobična kemija naših aktera skriva iznenađenja, gdje se ne događa priča. Oni ostaju samo slučajni prolaznici", ispričali su Mladen i Petar Grubić.

Nova kampanja "Putnik" by Grubić design

Većina kolekcija Grubić designa smjestila se u "dvorac" avangardnog stila. Kaotično ako zadržava pažnju prolaznika, ali i potvrda kolika je moć nakita u izražavanju vlastitog stila i propitivanje osobnog usuda. Atraktivan remen od kože s elementima metala skulpturalan je detalj nazvan "Put na mjesec", a zanimljive su i kompozicije metala s biserima i venecijanskim kristalom - naizgled nespojivo, ali nadasve maštovito i originalno.

Metalne prečke, kovani štitovi i lanci ušli su u odaje bisera i kristala. Ne postoji sukob u spajanju stoga je avangarda zadovoljena. Novom kolekcijom nakita pomaknuta je granica tradicionalno viđenih i prihvaćenih oblika u dizajnu.

Nova kampanja "Putnik" by Grubić design

Kampanju i video "Passenger" snimili su u galeriji u Radićevoj i te u klubu Johann Franck.

Modeli:

Balerine Dance Company & M (Andrea Solomun i Ema Janković)

Broadway-ski pjevač Tony K. Irving

Fotograf: Goran Matijašec

Video: David Tešić

Make up: Kristina Atletić

Nova kampanja "Putnik" by Grubić design