Prva mirisna torba na svijetu dolazi iz Fendi tvornice

| Fashion |

Instagram/@fendi

U partnerstvu s pariškom parfemskom kućom Maison Francis Kurkdjian, Fendi nam predstavlja potpuno novo osjetilno iskustvo sa svojom ikoničnom torbom Baguette koja će prvi put imati mirisnu kožu.

Cue the Fendifrenesiau: mošusni je miris koji savršeno nadopunjuje miris kože Selleria sa svojim rodno neutralnim mirisom, a stvorio ga je Maison Francis Kurkdjian posebno za Fendi.

Torba nadilazi samo njušno iskustvo. Naime, samu torbu stvorila je kanadsko-švicarska umjetnica, Christelle Boule, postupkom nanošenja parfema na papir u boji, koji se potom ostavlja da se osuši, a konačni dizajn torbe otkriva svijetlu, žutu bazu s bijelim otiscima.

Ova ograničena, mirisna Fendi Baguette torba dolazi u dvije veličine – redovnoj po cijeni od 3,390 USD i nano 630 USD. Sa svakom torbom, također, dolazi i mini bočica od 5 ml mirisa, koji se može nositi na kožu ili koristiti za vraćanje mirisa torbi.

Fendi Baguette torba bit će dostupna u prosincu ekskluzivno u Fendi butiku na Miami Design Districtu, a Nano Baguette će biti dostupna i u SAD-u i Europi.