Proljeće i ljeto ne mogu dočekati nove Sovietice

| Fashion |

Soviet tenisice

Osim kvalitetne i atraktivne ponude, svjetski brend Soviet nudi i napetu, filmsku priču o svom nastanku

Ako još niste čuli za brend Soviet, vrijeme je da vas upoznamo - riječ je o lifestyle brendu za ljude koji su autentični u svom modnom izričaju, slobodnog umna i sigurni u svoj put. Jeste se pronašli u tome?

Priča o brendu Soviet počinje u nekadašnjem Sovjetskom Savezu, u vrijeme kad je jeans bio službeno zabranjena, ali vrlo tražena i dragocjena roba na crnom tržištu. Unatoč represivnom režimu, jeans je mnogim stanovnicima bio toliko primamljiv i atraktivan da je na crnoj burzi čak služio kao valuta, a upravo je visokopozicionirani državni dužnosnik Vladimir Kjornovich organizirao njegovu krijumčarsku rutu od Italije do Rusije. Vladimir je, naime, od talijanskog krojača Pietra Consenze naručivao po mjeri šivane traperice, a onda osobno odlazio po njih u Italiju i krijumčario ih u Sovjetski Savez.

Soviet tenisice

Filmska priča doživjela je i filmski kraj, a ujedno i početak danas prepoznatljivog brenda Soviet - primjetivši da Vladimir već dugo ne dolazi u njegov dućan, Pietro se raspitao i saznao da je ubijen. U njegovu čast, pokrenuo je marku jeansa simbolično je nazvavši Soviet.

Soviet tenisice

Soviet je danas svjetski brend s jasnim stavom i snažnom pričom o svojoj prošlosti koju priča kroz prepoznatljive i svima dostupne proizvode po prihvatljivim cijenama. U Hrvatskoj možete kupiti tenisice sa Soviet potpisom u trgovinama Comfrot&Life i Peko, no popularno zvane Sovietice možete naručiti i putem web-shopa bazzar.hr te tako pronaći idealan par koji će savršeno odgovarati vašoj modnoj priči, ali i džepu. 

Soviet tenisice

Sovietice imaju posebno dizajniran potplat koji ih čini originalnima i drugačijima od bilo kojih drugih platenih tenisica, dok je unutrašnjost tenisice ortopedski napravljena kako bi stopalo trpilo što manje opterećenje. Savršene su za proljetno-ljetne kombinacije, od jeansa do haljinica, a svakako ćete s njima spremno dočekati i jesen. Omiljene modele možete pronaći ovdje ili u prodavaonicama Comfort&Life i Peko.

Soviet tenisice

Kako vas ne bismo ostavili samo na priči, odlučili smo vam darovati jedan par tenisica - sve što trebate napraviti je:

  1. Lajkati Wall.hr i Soviet Denim Croatia službene Facebook profile
  2. Lajkati i podijeliti članak na opciji "JAVNO"
  3. Ispod članka u komentare napisati "Zašto baš vi zaslužujete nove Sovietice?"

Pobjednika ili pobjednicu objavit ćemo u petak 6. svibnja do 12 sati. Modele koje možete osvojiti su prikazani na slici ispod. 

Soviet tenisice