Priuštite si ove seksi ASOS štikle za Božić!

| Fashion |

Priuštite si ove seksi ASOS štikle za Božić!

Ponekad je sve što vam treba svježi par prekrasnih cipela. Nove štikle mogu učiniti čuda za vaše raspoloženje, a nije li onda Božić savršeno vrijeme za usrećiti samu sebe? Osim kao predivan poklon ispod bora, seksi cipele dobro će vam doći i za nadolazeće izlaske kao i za doček Nove godine.

Cipele je možda najlakše otiči kupiti u Zaru ili H&M, no naručite li ih preko Interneta možete biti sigurni da ih praktički nitko neće imati. S obzirom na to da je danas 1. prosinac imate još otprilike pet dana za odlučiti koje cipele bi željeli imati za blagdane kako bi vam one stigle u roku od dva do tri tjedna.

Za vas smo ovoga puta odabrali jedan od najpopularnijih online shopova na svijetu, ASOS. ASOS ima besplatnu dostavu i vrlo pristupačne cijene, a pritom često ima i velike rasprodaje koje se penju do 70%. Cipele koje trenutno imaju u prodaji kreću se oko 350 kuna, a nešto su što u Hrvatskoj, više-manje, nismo imali prilike nigdje vidjeti. Pogledajte ih u našoj galeriji, skup s njihovim cijenama.

Priuštite si ove seksi ASOS štikle za Božić!
ASOS