Prijateljice Karlie Kloss i Taylor Swift zajedno na Vogueu?

| Fashion |

Najbolje prijateljice Karlie Kloss i Taylor Swift
Najbolje prijateljice Karlie Kloss i Taylor Swift

Ako nam je ičije prijateljstvo zanimljivo promatrati, to je svakako ono pjevačice Taylor Swift i supermodela Karlie Kloss. Djevojke su zajedno imale priliku hodati pistom, jedna drugoj su spoj za važne društvene evente i maksimalno se međusobno podržavaju; Toliko se druže da su čak počele ličiti jedna na drugu!

Upravo zato nas je vijest da bi ove dvije dugonoge dame mogle zajedno osvanuti na Vogueu uljepšala dan - to bi zaista bila fantastična naslovnica!

Već se na after partyju Golden Globe dodjele nagrada šaputalo o njihovom angažmanu za Vogue, a spominjala su se i imena poput Maria Testina i Annie Leibovitz. Međutim, kako to da je do ovakve priče uopće došlo? Taylor je to navodno učinila kao uslugu Karlie. S obzirom na to da je Taylor trenutno na vrhuncu popularnosti, a Karlie radi na razvijanju različitih brendova pored karijere u modelingu, Taylor je navodno pristala na naslovnicu/editorijal kako bi pomogla Karlie da uđe u "mainstream" vode.

Swift je sada već poznata po tome da je poput "dobre vile" koja ispunjava želje svojim fanovima i pomaže svim prijateljima u neprilici, pa se ne bi čudili ni da je ova priča istinita. Kako god, američki Vogue za ožujak bi trebao vrlo zanimljiv!

Taylor Swift
Karlie Kloss i Taylor Swift