Pretvorite stare tenisice u potpuno nove

| Fashion |

Instgaram / @atothebed

Svi imamo barem jedne tenisice koje nikada ne izlaze iz mode i koje bi mogli nositi zauvijek. Jedini problem je što prljave i izgledaju iznošeno. Ovaj problem možete jednostavno riješiti i dati svojim starim tenisicama potpuno nov život.

Jednostavno nismo spremni rastati se od naših starih tenisica, samo kako bi mogli opet kupiti te identične samo nove i čiste. Više se ne morate zamarati s ovim problemom, jer ćete ih sada znati očistiti do te mjere da će izgledati kao da ste ih tek kupili. Tenisice ćete baciti isključivo onda kada postanu nenosive (potrgane).

Studentica iz Texasa postala je prava senzacija na Internetu kada je podijelila svoj program skrbi za najdraže tenisice. Sarah Tracey pretvorila je svoje poprilično prljave tenisice u savršeno bijele. Teško je povjerovati da je riječ o istim tenisicama, ali je.

Njezin post na Twitter podijeljen je više od 100 000 puta, a svi su željeli znati samo jedno. Kako je to napravila?

Twitter / @sarahtraceyy

Odgovor je suviše jednostavan i sve što vam treba već imate kod kuće. Dobro namočite tenisice te pomiješajte sodu bikarbonu s praškom za pranje rublja u omjeru 1:1,5 te iščetkajte tenisice s četkicom za zube. Zatim ih isperite vodom, stavite u perilicu za rublje, a kada je pranje gotovo na njih nanesite bebi puder i pustite da se osuše. I to je to, imate nove tenisice!