Premijerno predstavljene nove Sheriff&Cherry naočale koje obožava Rihanna

| Fashion |

Sheriff&Cherry  izložba sunčanih naočala  i showrrom u galeriji Kranjčar

Jučer je u Galeriji Kranjčar održano druženje povodom predstavljanja kolekcije Sheriff&Cherry sunčanih naočala pre fall 2013. koje su nakon svjetske premijere prikazane i domaćim ljubiteljima ovog branda. Ida Prester, Anita Dujić, Edina Pličaninić, Petra Kurtela, Saša Šekoranja, Anamarija Brkić, Andreja Bistričić i Maja Merlić samo su neka od imena koja su među prvima razgledala najnovije modele sunčanih naočala.

Već smo pisali o tome kako je i Rihanna jedna od ljubiteljica sunčanih naočala ovog brenda iza kojeg stoji kreativac Mauro Massarotto iz Rovinja. No, Rihanna je samo jedno od imena sa svjetske A liste poznatih koji obožavaju i nose ove sunčane naočale. Naime, Sheriff&Cherry obožavaju i nose i Grimes, članovi bendova Disclosure i Blockparty, modne zvijeze Yasmin Sewell, Caroline Issa, Natalie Joos, Tanja Gacic i megapopularna blogerica Susie Bubble.

Sheriff&Cherry  izložba sunčanih naočala  i showrrom u galeriji Kranjčar
Ida Prestar

A od jučer pa sve do 31. svibnja galerija Kranjčar na zagrebačkom Kaptolu postala je privremeni Sheriff&Cherry dom. Naime, Sheriff&Cherry je organizirao petodnevni Showroom uz predstavljanje najnovije kolekcije Sheriff&Cherry sunčanih naočala uz izložbu fotografija i instalacija 'Sheriff&Cherry + Synchrodogs'.

Synchrodogs su umjetničko-fotografski dvojac iz Ukrajine - Tania Shcheglova i Roman Noven koji kreiraju nekonvencionalnu spontanu umjetnosti. Stoga su se Mauro Massarotto i stilist-superstar Mark Vassallo udružili su snage s ovim umjetničkim parom kako bi stvorili nešto posebno, snažno i nadasve 'dlakavo', a što će savršeno prezentirati S&C pre fall kolekciju. Rezultat suradnje jest umjetnički projekt fotografija i instalacija koje prikazuju Sheriff&Cherry kroz oči Synchrodogs-a. Ovaj projekt jedan je od prvih 'suradničkih projekata' koje Sheriff&Cherry planira realizirati u budućnosti, nakon već uspješnih suradnji koje su ostvarili s ekipom iz Woouf-a i s The Presets.

Projektom u zagrebačkoj galeriji Kranjčar Sheriff&Cherry obilježava i pokretanje svoje internet trgovine www.sheriffandcherry.com koja je s radom započela prije nekoliko dana. Svi posjetitelji događaja 'Sheriff&Cherry+Synchrodogs' svojom posjetom Galeriji Kranjčar ostvarit će posebne pogodnosti kod narudžbe i ekskluzivne kupovine modela sunčanih naočala iz pre-jesenje (pre-fall) kolekcije Sheriff &Cherry i zato ne propustite posjetiti ovo zabavno događanje.

Sheriff&Cherry  izložba sunčanih naočala  i showrrom u galeriji Kranjčar
Anita Dujić

Jučerašnje okupljanje ujedno je poslužio i kao najava FOR 2013 glazbenog festivala koji se od 21. do 23. lipnja ove godine održava na otoku Hvaru. Naime, u sklopu zagrebačke prezentacije najnovije kolekcije sunčanih naočala Sheriff&Cherry na programu su i ranovečernji nastupi poznatih domaćih DJ-a i glazbenika. 

 

PROGRAM DOGAĐANJA

Galerija Kranjčar (Kaptol 26, Zagreb), 27. do 31. 05. 2103. od 11 do 20h

Ulaz na sva događanja je slobodan!

Happy Hour (Aperitiv time) svaki dan od 18 do 20h + live music

Utorak 28.05.2103.

11:00 – 20:00h Sheriff&Cherry showroom & Sheriff&Cherry+Synchrodogs izložba

18:00 – 20:00h Happy Hour (Aperitiv time), nastupaju: Band from Japan

Srijeda 29.05.2103.

11:00 – 20:00h Sheriff&Cherry showroom & Sheriff&Cherry+Synchrodogs izložba

18:00 – 20:00h Happy Hour (Aperitiv time), nastupa: Ivna - Ziva Muzika

Četvrtak 30.05.2103.

11:00 – 20:00h Sheriff&Cherry showroom & Sheriff&Cherry+Synchrodogs izložba

18:00 – 20:00h Happy Hour (Aperitiv time), nastupa: Homeboy / Burek

Petak 31.05.2103.

11:00 – 20:00h Sheriff&Cherry showroom & Sheriff&Cherry+Synchrodogs izložba

18:00 – 20:01h Happy Hour (Aperitiv time), nastupa: Symbolone / For Festival