Prekrasni Laurel ženstveni kaputi u kolekciji inspiriranoj Bond djevojkama

| Fashion |

Dizajnerski tim Laurela za ovu sezonu inspiraciju je pronašao u trenutno aktualnoj kinematografiji James Bond filmova i obožavanih Bond djevojaka. Stil svake žene reflektira njezinu osobnost na jednak način kao što filmski glumac na vidjelo iznosi karakter osobe koju utjelovljuje. Never say Never, Diamonds are forever, Casino Royal te Skyfall naslovi su koji su atmosferikom, uređenjem seta te filmskom glazbom nadahnuli teme unutar ove uzbudljive kolekcije.

Laurel Bond kolekcija

Laurel Bond kolekcija kozmopolitski je moderna i sjajna. Sama pojava Laurel žene govori o njezinoj karizmi i nenadmašnom stilu inspiriranom originalnim Bond djevojkama. Ona kao suvremena žena u potpunosti uživa u urbanom stilu i spontanim trenucima te na taj način u svakom trenutku sugerira kako je njen stav povezan sa stilom. Kreativna direktorica Elisabeth Schwaiger ističe da je Laurel žena svjesna svojih godina i u potpunosti dosljedna u svemu što čini. Upravo ju njezina izrazito ženstvena karizma izdvaja iz mase, a Laurel je uspio najbolje osobine koje krase jednu ženu pretočiti u modu!

Laurel Bond kolekcija

Svi ovi elementi rezultirali su kolekcijom čiji je fokus stavljen na kratke suknje, ženstvene haljine te moderne bootcut hlače. Laurel se ove zime odlučio za inovaciju koja će zamijeniti do sada nezamjenjive sakoe – riječ je o indoor kaputima. Ovu kolekciju možete u Zagrebu pronaću The Core multibrand storeu u Oktogonu.

Laurel Bond kolekcija