Prekrasna Darija Crnjaković Abino zaštitno lice za DFWZ

| Fashion |

Zagrebačka dizajnerica Aba Tomičić uzdanica je modnog učilišta Profokus koja iz sezone u sezonu modnu javnost oduševljava jednostavnim, ali i smjelim kolekcijama za modernu, suvremenu ženu.

Prošlosezonska kolekcija bila je inspirirana poslovnim ženama, a u novoj kolekciji okreće se nekim davnim vremenima. Za istu je snimila kampanju u kojoj bivša poznata manekenka, a danas majka i zaposlena žena Darija Crnjaković predstavlja ženu u kojoj se isprepliću ženstvenost i snaga. Taj istovremeni sukob, ali i sklad nježnosti i čvrstog stava kojeg posjeduje moderna žena.

Abinim riječima: „Materijali koji su korišteni kao što su viskozna trikotaža sa svojim teškim padom i kruti materijali poput umjetne kože i kepera dodatno naglašavaju te razlike“.

Uvijek dotjerana Darija je upravo takva žena kojoj se Aba kroz svoju kolekciju i obraća. Ženstvena, profinjena, nježna, majka, ali žena s čvrstim stavom i žena s vlastitim JA. Žena koja u svakodnevnom životu rješava bezbroj poslovnih, majčinskih i drugih obaveza, ali pri tom nikad ne zanemaruje sebe i svoj izgled.“

Make up i frizuru potpisuju Sara Marđetko i Ana Pečanić za Profokus te Hair doctors academy.

Abina revija na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku Zagreb na rasporedu je u petak, 23. studenog.