Prekrasna Antonia u novoj kolekciji brenda Carol by Karla Ivanović

| Fashion |

Bird of paradise naziv je nove ručno oslikane kolekcije renomirane dizajnerice čiju je viziju bezvremenske ljepote upotpunila predivna mlada pjevačica grupe Pavel Antonia Matković Šerić

Nova kolekcija brenda Carol modne dizajnerice Klare Ivanović ispunjena je koloritnim motivima koji su ručno oslikani na tkaninu i koji upravo zbog toga ovoj kolekciji daju posebnu dozu šarma i originalnosti. Inspiraciju za kolekciju ova uspješna dizajnerica pronašla je u magnolijama i rajskim pticama za koje kaže da "svojom gracioznošću i ljepotom ostavljaju čovjeka bez daha”. Baš kao što će sve zaljubljenike u modu i ova kolekcija ostaviti bez daha dajući im uvid u jedan inovativniji pristup modi i modnim trendovima.

"Stilizacijom ženskog tijela koje se pretvara u rajsku pticu željela sam prikazati bezvremensku ljepotu kroz preobrazbu koju svaka žena proživljava tijekom života. Cvjetovi magnolija kao oslikani motiv simboliziraju ljepotu, bogatstvo i ženstvenost. Kombinirajući te elemente s predivnim tkaninama poput muslina, svile, žoržeta, čipke i satena, dobili smo spoj koji savršeno opisuje “Carol” ženu”, rekla je Klara Ivanović.  

Carol by Klara Ivanović

A upravo je mlada pjevačica grupe Pavel Antonia Matković Šerić idealan primjer “Carol” žene, te je svojom profinjenom ljepotom i modno radoznalim duhom savršeno utjelovila estetsku viziju Klare Ivanović. Fotografije sa snimanja potpisuje John Pavlish, šminku Petra Sever, a kosu Branka Trohar, Boye by BBK.

Slavonka s biogradskom adresom sklonost prema crtanju i slikanju gaji oduvijek, a dugogodišnje oslikavanje tkanine postao je njezin prepoznatljiv modni izričaj. Klara Ivanović svoj rad predstavljala je pod imenom „Carol“ na brojnim modnim manifestacijama kao što su Riječke stepenice, Zagreb In Style, Zadar Fashion Night, Umah fashion, Festival vjenčanja, Modni ormar i brojni drugi.

Više informacija o brendu Carol by Klara Ivanović pronađite na Facebook stranici  ili posjetite web shop.

Carol by Klara Ivanović