Predstavljeni prvi komadi iz Prada x adidas zajedničke kolekcije

| Fashion |

Prada i adidas su službeno predstavili svoju zajedničku kolekciju u kojoj se nalaze Premium Superstar model i torba.

Nakon što su prije nekoliko tjedana objavili teaser suradnje, Prada i adidas su napokon pokazali prve komade iz nove Prada x adidas kolekcije.

Prvi komad je model adidas Superstar tenisica koji dolazi u „optic“ bijeloj boji te će u prodaji biti limitirano izdanje od 700 komada. Tenisice su unisex i sadrže broj izdanja na vanjskoj strani te Prada logo na jeziku i na boku. Uz tenisice, predstavljena je i velika inačica Prada torbe za kuglanje, također u bijeloj koži, koja spaja Prada ikoničnu siluetu s funkcionalnošću adidas torbe za teretanu.

Oba brenda imaju dugu povijest spajanja sporta s pop kulturom. Tenisice Superstar, prvi put stavljene u prodaju 1969. godine kao košarkaške tenisice, su brzo nadišle svoju sportsku svrhu te postale kultni komad koji su nosili ljubitelji Run DMC-a i Beastie Boys. Prada također ima zasluge u spajanju sporta i pop kulture svojom linijom odjeće Prada Sport, koja sada nose naziv Prada Linea Rossa.

Torba i tenisice će biti dostupne u odabranim Prada i adidas trgovinama te online od 4.prosinca, što znači da stignu doći na našu adresu kao savršen božićni poklon.