Predstavljamo vam novi seksi Pirelli kalendar

| Fashion |

Predstavljamo vam novi seksi Pirelli kalendar

Živi dokaz kako i zima može biti seksi dokazuju nam svake godine Victorijine Anđelice, ali i vrlo seksi i ekskluzivan Pirellijev kalendar. U ponedjeljak navečer u Milanu ekskluzivno je predstavljena edicija kalendara za 2015., a ovogodišnja tematika je pin-up, odrađen od strane legendarnog Stevena Meisela.

Styling je odradila Carine Roitfeld, a makeup Pat McGrath, dok je zvjezdana postava modela itekako impresivna: Redom to su Adriana Lima, Natalia Vodianova, Joan Smalls, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Anna Ewers, Cameron Russell, Sasha Luss, Karen Elson, Isabeli Fontana, Gigi Hadid i Raquel Zimmermann.

Neke od djevojaka pozirale su prvi put (primjerice prelijepa Sasha Luss), a neke poput Isabeli Fontana već 7 puta, no sve izgledaju seksi i vrlo fit u svojim pin-up kompletićima!

Za razliku od prošlogodišnjih izdanja koji su bili praktički goli, ovosezonski Pirelli je djelomično obučen. Primjerice Sasha Luss je retro mornar, a Anna Ewers vidno inspirirana s Brigitte Bardot, no Carine je to objasnila kratko i slatko; "Ponekad je malo mode više seksi od potpune golotinje", i ne možemo se više složiti s njom.

Predstavljamo vam novi seksi Pirelli kalendar
Pirelli 2015.