Predstavljamo vam "Fall into fashion" radionice

| Fashion |

Istra ima ono nešto, prekrasan krajolik uz bogatu povijest koja ovom kraju daje poseban osjećaj i koju Istru čine omiljenom destinacijom, ali i odličnim domaćinom. Upravo će Istra, točnije Poreč biti domaćin jednog posebnog događanja koje budi velik interes javnosti i znatiželjnika, što nas ni ne čudi, budući da okuplja velik broj ljubitelja mode, make up-a i fotografije!

Poreč će tako početkom svibnja, u duhu proljetnog buđenja ugostiti fotografe, vizažiste, frizere, modele, kreatore koji će u četiri dana imati priliku stvoriti dobre kontakte, ali i učiti na zanimljivim radionicama, predavanjima i konkretno u praksi.

Buduće manekenke i manekeni dobit će priliku na licu mjesta čuti i poslušati savjete iskusnijih kolega kako se ispravno i pravilno držati ispred fotografa te za vrijeme photosessiona,  ali i na koji način koračati modnom pistom i nositi revije. Istovremeno, organizirat će se niz stručnih predavanja, a kroz pripreme i savjete kako nositi modne revije modeli će naučiti svoje prve osnove.

Poreč sa svojim atraktivnim lokacijama na otvorenom, ali i u zatvorenim prostorima, nudi savršene kulise za fotografiranja modela u klasičnoj mladenačkoj odjeći, večernjim haljinama, kupaćim kostimima i donjem rublju. Modeli će kao nagradu u trajno vlasništvo dobiti vrhunske modne fotografije te će se moći pojavljivati u reklamnim kampanjama.

Ovo je i odlična prilika za mlade dizajnere odjeće i nakita, studente tekstilno-tehnološkog fakulteta, vizažiste i frizere da pokažu široj javnosti svoje kolekcije te prikupe profesionalne fotografije svojih kreacija za promotivne svrhe, izradu web stranice ili web shopa.

Želite li svoju kreativnost kroz izradu odjeće, nakita, frizura i umijeće šminkanja pokazati široj javnosti i izaći iz anonimnosti, onda ne smijete propustiti modnu radionicu Fall Into Fashion Workshop, koja se od 1. do 4. svibnja po četvrti put pod pokroviteljstvom gradske Turističke zajednice održava u Poreču.

Fall into Fashion workshop
Fall into Fashion workshop