Jeste li "New rustic", "New traveller" ili pak "Navy bloom" Springfield djevojka?

| Fashion |

Za proljeće/ljeto 2014., Springfield je damama osigurao pravu modnu poslasticu kroz tri kolekcije: New RusticUrban Traveller i Navy Bloom, koje karakterizira prepoznatljiv mladenački stil. Ženstvene lagane tkanine kombinirane su s romantičnim i vatrenim uzorcima, dok su upečatljivi printovi inspirirani geometrijom i etničkim elementima.

New rustic predstavlja mix mekoće i ženstvenih laganih tkanina te iznimno romantičnog uzorka koji kombinira vatrenu crvenu i crnu boju. U kolekciji kontrasta, kao što je ova, možemo pronaći prirodan antilop sa žakardom i teksturama koje se idealno slažu s geometrijskim printovima. Look je upotpunjen oslikanim haljinama s etničkom inspiracijom, bogato ukrašenim bluzama i modnim dodacima. 

Etnička inspiracija, New traveller okružena svijetom indigo komada s izuzetno prirodnim teksturama materijala, žakard i elementi ispranog zaokruženi su prirodnim tonovima. Etnički elementi na denimu dodaju notu osobnosti ovoj kolekciji, prepunoj must have komada poput predimenzioniranih vesti, oslikanih i prošivenih jakni s kontrastnim ukrasima, žakard suknji i modnih dodataka s etničkim printovima. 

Udruženje casual stila i urbane atmosfere rezultiralo je eksplozijom cvijeća, prugica i razigranih motiva u Navy bloom kolekciji. Proljeće donosi najbolje od sebe s jarkim bojama, cvjetnim printovima i zabavnim modnim dodacima koji vas pozivaju da uživate u lijepom vremenu. Glavna obilježja ove kolekcije su cvjetni printovi, mornarske pruge, točkice, denim, pamuk i čipkasti motivi. Kratke hlačice s čipkom, denim kombinezoni te veste s veselim voćnim aplikacijama ključni su komadi ove kolekcije. Obične i oslikane kape te tenisice ravnih potplata upotpunjavaju cijeli look.