Poslovna elegancija DeLighta za stvarne žene

| Fashion |

Pod fotografskim vodstvom Filipa Koludrovića, ispred objektiva se kao zaštitno lice našla Dunja Tadić kao savršen primjer žene kojoj je kolekcija namijenjena. Stvarna poslovna žena s uspjehom koji ostavlja bez daha te je svakodnevna inspiracija brojnim poslovnim ženama (i onima koje se na taj put tek spremaju) u čitavoj regiji.

"Dunja je DeLight žena u punom smislu te riječi - samopouzdana, snažna, odmjerena, a opet strastvena u svom poslu. Njezina su kreativnost i poslovni uspjeh prava inspiracija brojnima ženama u svakodnevnom životu. Dunja je i moja inspiracija jer kada zamišljam uspješnu ženu, zamišljam upravo nju. Volio bih spomenuti i kako smo u suradnji s Dunjom dizajnirali haljinu koja se od danas može ekskluzivno kupiti u web shopu Ženskog rokovnika", objasnio je odabir zaštitnog lica Ivan Friščić.

Krojevi iz kolekcije laskaju svakom tipu tijela i građe te naglašavaju najbolje i na diskretan način sakrivaju pokoju manu. U prvom planu su funkcionalnost samih komada i njihova kvaliteta koji garantiraju udobnost i nesmetano kretanje tijekom čitavog dana namijenjenih zauzetoj poslovnoj ženi. Od njezine prve jutarnje kave, preko nekoliko sastanaka tijekom dana i večeru nakon posla, DeLight usklađuje sve potrebe za udobnošću i elegancijom primjerenima svakoj situaciji.

Kolekcijom, kao i uvijek, dominiraju prirodni i kvalitetni materijali kao što su hladna vuna, pamuk, devina dlaka, vuna, viskoza i brokat, a komadi se s lakoćom kombiniraju.

DeLight pokazuje kako poslovno odijelo ne mora biti dosadno i monotono, već se poigrava s uzorcima i motivima muha koji izgledaju iznimno luksuzno, a ujedno vrlo profesionalno. Ipak, za one malo manje hrabrije, nudi se i elegancija crnog odijela kombinirana s kultnom bijelom košuljom. Ovi komadi odaju dojam "power suita" - odijela kojim ćete ostaviti dojam.

Poslovne haljine klasičnog su kroja u puderastim i ružičastim bojama, crnim i svim tonovima, baš kao i sakoi koji poprimaju sasvim novo lice zahvaljujući naglašenom struku i detaljima u vidu remena.

Kaputi i suknje daju pravu injekciju kolorita svojim intenzivnim ružičastim i ljubičastim bojama za ljubiteljice statement looka i beige i sivih nijansi za klasičarke. U kolekciji se također nalaze i raskošne suknje od brokata pepita uzorka koje komplimentiraju s elegantnim topovima i damskim košuljama.