Pogledajte bajkovite vjenčanice u novoj modnoj kampanji Ivana Alduka

| Fashion |

Pogledajte bajkovite vjenčanice u novoj modnoj kampanji Ivana Alduka

Prošle godine nam je dizajner Ivan Alduk priuštio veliko iznenađenje objavivši prvu kolekciju vjenčanica, svoju pod liniju Alduk Bridal. Romantična priča se nastavlja, pa vam sada imamo priliku predstaviti novu kolekciju Alduk Bridala, a ona je još bajkovitija no prethodna. Nova kampanja fotografirana je u prekrasnom ambijentu dvorca Trakošćan i njegove Viteške dvorane, a za fotografije je zaslužna Mare Milin. Glavna uloga je ponovno pripala Teni Majetić, manekenki Talia Modelsa, koja je i Aldukova muza i idealan model za njegove ženstvene vjenčanice.

Haljine su pročišćenog, ženstvenog, senzualnog i nadasve elegantnog dizajna, a nastavljaju se stilski na prošlogodišnju priču. Materijali korišteni za izradu vjenčanica su til, čipka, organdij, mat saten te tkanine s 3D uzorcima, a svaki komadić tkanine je ručno vezen i apliciran, čime svaka haljina postaje unikatna.

Alduk Bridal SS 2014.
Alduk Bridal SS 2014.

"Dizajn bridal linije je klasičan, pročišćen svih suvišnih detalja te oslobođen kiča, a takav je bio i cijeli stajling na snimanju - minimalan i nenametljiv. Ručno vezenim detaljima na modelima smo samo naglasili neke dijelove te tako ostavili Alduk pečat na svakom modelu. Izuzetno je zanimljivo i kreativno raditi ovakve raskošne haljine, stoga se veselim razvoju i novim bridal projektima", objasnio je Ivan Alduk.

U detaljnoj izradi vjenčanica jasno je vidljiva Aldukova ljubav prema haute coutureu i ručnom radu, a svaka haljina može biti bojom, materijalima i dodatnim detaljima personalizirana za mladenku. Šminku potpisuje Mihaela Dodić, frizuru Jasmina Bulić za Keune Akademiju, a posao asistenta fotografa odradio je Zvonimir Ferina.