Počinje Dreft Fashion Week Zagreb

| Fashion |

Dreft Fashion Week Zagreb
Dreft Fashion Week Zagreb

Večeras u Hypo centru na Slavonskoj aveniji 6 počinje Dreft Fashion Week Zagreb s/s 2013. Najdugovječnije i jedino internacionalno modno događanje u Hrvatskoj danas otvara vrata svim uzvanicima, a pred nama su 3 revijalna dana s 20 kolekcija te partyi i raznolik popratni program.

Čast da svojom revijom otvori zagrebački tjedan mode pripala je hvarskom dizajneru Toniju Ricu koji kao i uvijek priprema pravi spektakl za sve prisutne, a revijalni dio nastavlja se goščom iz Beča Evom Poleschinski, Ugg Australiom i Zjenom Glamočanin. Drugi dio otvoriti će pobjednik Dreft Next Generation natječaja Manuel Maligec, a slijede ga Nino Bollag s pariškog Fashion Weeka i miljenica zagrebačkog jet-seta Kristina Burja sa svojom modnom markom Krie Design.  

After party je u Hyplazi u Hypo centru.

Petak započinje revijama aktualnih kolekcija modnih kuća Sisley i Benetton, nastavlja se gostima s berlinskog Fashion Weeka Superated kojeg slijede omiljeni dizajner nakita Josipe Lisac Mladen Grubić, Aba te londonski dizajner Steven Tai

After party održat će se u Hemingway baru, Tuškanac 1.

Zadnjeg dana očekujte pravu invaziju hrvatskog dizajna. Na rasporedu su Iva Karačić, Iggy Popović Atelier, Natalija Smogor, Lucija Myšičkova, Ana Kujundžić, gošča iz Londona Ada Zanditon te grand finale Ivane Popović.  

Ove sezone ponovo organiziramo tradicionalni Humanitrani fashion buvljak koji će se održati u nedjelju, 25. studenog od 12-15h u Hypo centru. Dođite i podržite akciju koja povodom dana Međunarodne borbe protiv nasilja u obitelji (25. 11.) prikuplja sredstva za pomoć članicama sigurne kuće – SOS Ženska pomoć sada.

Tijekom sva tri dana u loungeu DFWZ-a, svi posjetitelji moći će prisustvovati različitim aktivnostima naših sponzora.

ČETVRTAK  (22. 11.)

19:30h

DREFT KORNER: službeno predstavljanje Dreftove obnovljene linije proizvoda s novim dizajnom na događanju koje će voditi šarmantna Marijana Batinić.

20:15h

DFWZ ZID SLAVNIH: foto session UGG ambasadorica Zlate Muck, Doris Pinčić, Barbare Radulović i Mije Kovačić.

PETAK (23. 11.)

19:30H

DREFT KORNER: snimanje lookbooka pobjednika Dreft Next Generation natjecanja Manuela Maligeca s prekrasnom Anitom Dujić kao modelom. Anita će se naći pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca.

WELLA KORNER: demonstracija novih proizvoda iz kategorija Wella ProSeries, WellaTon i WellaFlex koju će održati Iva Šulentić i frizer Ivica Palinić.

SUBOTA (24. 11.)

19:30H

DREFT KORNER: Proglašenje i predstavljanje ovosezonskog pobjednika modnog natjecanja Dreft Next Generation kojem će se uručiti i nagradni ček s iznosom od 1.000 eura namijenjenih za izradu modne kolekcije koja će biti predstavljena na slijedećem DFWZ-u koji će se održati u svibnju 2013. godine.