Platneno remenje koje će transformirati vaš izgled

| Fashion |

Instagram / @baumundpferdgarten

Transformirajuća snaga remenja odavno je poznata i toliko univerzalna da je remenje postalo, osim zbog svoje praktičnosti, vrlo tražen estetski dodatak odjeći.


Prva stvar na koju trebate promisliti pri usklađivanje remena s ostatkom odjeće je materijal. Udaljili smo se od tipičnog remenja koje svi koristimo za traperice jer trenutni trend preferira remenja napravljeno od tkanine. Razlog osim estetike je i praktičnost takve vrste remenja. Remenje od tkanine lakše se prilagođava svakoj figuri tijela, udobnije je i može se na više načina zavezati, od normalnog vezanja putem kopče do vezanja remena u čvor. Također, možete ga nositi u kontrastu s odjevnim predmetom, a možete ga uklopiti i kao dio majice, suknje ili hlača gdje će izgledati kao sastavni dio odjevnog predmeta.

Instagram / @chrisellelim

Kod vezanja remena postoje mnogo dvojbe. Hoćete li ga višestruko omotati oko tijela ili možda napraviti čvor na sredini tijela, sa strane ili na boku? Odgovor na pitanje je više nego jednostavan. Nema veze dok god je struk dobro naglašen i istaknut, a obline tijela izražene. Savjetujemo vam da jedan kraj remena ostavite u slobodnom padu. Remen čiji kraj je slobodan možete nositi na svim odjevnim kombinacijama, od balonera do hlača. 

Instagram / @patriciamanfield