Pharrell se bori za jednakost u novoj kampanji za Adidas

| Fashion |

Adidas
Adidas

Kada su Pharrell Williams i Adidas najavili svoju dugoročnu suradnju u ožujku, znali smo da će to značiti puno više od pukih poziranja pred objektivom. Upravo su nam pokazali kako smo bili u pravu! Druga po redu suradnja ovog savršenog dua je unisex kolekcija pod nazivom "The Tennis Pack II", koju prati i reklamna kampanja o spolnoj i etničkoj jednakosti.

Baš kao što bi i očekivali od čovjeka koji nam je donio "Happy", njegova reklamna kampanja je puna nade i ushićenja. Sa sloganima "jednakost je prihvaćanje", "jednakost je ljubav" i "jednakost je snaga", kampanja se sastoji od moćnih i zapanjujućih fotografija koje je snimio mladi fotograf Ryan McGinley. Jako je osvježavajuće vidjeti Pharrella i Adidas kako zajedno promoviraju društvenu osviještenost - baš kao što je i pjevač rekao časopisu GQ u ožujku: "Ja sam naj nerazličitija osoba koja postoji! Ja vjerujem u jednakost."

Adidas
Adidas

Adidas je puno uložio u promoviranje svoje kampanje putem svih svojih kanala društvenih mreža. 

Što se tiče same kolekcije: "The Tennis Pack" kolekcija sadrži tri klasične Adidas Stan Smith tenisice u kožnoj varijanti i odgovarajuće sportske jakne, također u kožnoj i satenskoj varijanti. Od danas možete cijelu kolekciju naći u trgovinama i online-dućanima na stranici adidas.com!

Adidas
Adidas