Petra Nižetić, Anđa Marić i Antonija Matković kao ekscentrične i dramatične žene Zorana Aragovića

| Fashion |

Ekscentričnost i dramatika Kevin Murphy frizura savršeno se prožima s estetikom BiteMyStyle kolekcije koju su premijerno prije revije predstavile tri žene: glazbenica Anđa Marić, novinarka i voditeljica Petra Nižetić i pjevačica Antonija Matković. Uz Aragovićevu odjeću i kreacije Katice Topčić zasjale su u neo-punk i rock stilu ostavljajući dojam mističnog i provokativnog.

Inspiracija mi je bila sama kolekcija dizajnera koja je edgy, a opet zaigrana. Kombinirala sam čvorove kose s umjetnim krznom koje je pridodalo ekscentričnosti frizure. Koristila sam i pletenicu koja se spušta po sredini lica, a spaja se pramenovima te tako naglašava mističnost modela dok sam kod treće frizure željela spojiti dramatičnost i eleganciju“ kaže o svojim modelima Katica Topčić.

U ulozi modela našle su se tri žene koje u potpunosti utjelovljuju pojam BiteMyStyle žene. „Svakoj od njih smo u skladu s njihovom osobnošću osmislili frizure i make-up te odjeću s BMS potpisom. Suradnja je bila iznimno kreativna i s nestrpljenjem očekujemo petak kada ćemo na reviji pokazati i ostatak naših ideja“ kazao je modni dizajner Zoran Aragović. Make-up za ovu modnu priču radila je Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua, a fotografiju potpisuje Jure Perišić