Petra Kraljev u ulozi ambasadorice brenda domaćeg Anovi

| Fashion |

Talentirana osječka dizajnerica sa splitskom adresom Ivona Glavaš nedavno se uspješno predstavila svojom novom kolekcijom vlastitog brenda Anovi na velikoj modnoj manifestaciji Zagreb Fashion Destination, a ovaj vikend u Splitu snimljena je i kampanja za predstavljenu kolekciju čije je zaštitno lice lijepa glumica Petra Kraljev.

U novoj Anovi kolekciji možemo primijetiti mali odmak od romantike, gdje krojevi haljina i odijela na elegantan način ističu ženstvenost i samouvjerenost. Svaka kreacija je osmišljena do najsitnijeg detalja od pomno biranih visokokvalitetnih materijala pamuka, vune, ručno rađene čipke.

Prevladavaju tamnije nijanse od palete sive i smeđe, nezamjenjive crne boje, a kolekcija je dodatno razigrana šljokicama. Kao novost pojavljuju se vuneni kaputi volumeniziranih rukava, koje dizajnerica predstavlja kao favorite svoje jesensko/zimske kolekcije.

Ivona je komentirala:„Volim svoj posao prije svega jer kroz njega stvaram, učim nešto novo i tako rastem. Najljepše mi je što svoje ideje mogu prenijeti na kreacije koje će druge žene oživiti. A u atraktivnoj glumici Petri Kraljev prepoznala sam tu evoluciju djevojčice prema ženi i povjerila joj s punim povjerenjem ulogu Anovi dame koju je malo je reći idealno realizirala.“.

A oduševljenje suradnjom ne krije ni sama Petra koja je izjavila da se želi zahvaliti Ivoni i cijelom timu koji je radio na kampanji te da je cijela kolekcija vrlo sofisticirana, elegantna i dovoljno koketna u svojoj nevulgarnosti. Dodala je da žena može biti privlačna i seksi bez pretjerane ogoljenosti i erotike, upravo ono što ova kolekcija i jest.

Za fotografije je bio zaslužan Ivan Gudić, make-up osmislila je Jelena Franjkić, a za nekoliko različitih frizura tijekom snimanja zaslužna je Lucija Čule.

Čitava kolekcija dostupna je u Anovi ateljeu u Splitu, concept store-u „Kate be Love“ u Metkoviću te putem internet stranica.