Pet prijelaznih komada koje morate imati za nadolazeću sezonu

| Fashion |

Bilo da se pripremate za promjenu sezone ili se borite sa sve češćim promjenama vremena, planiranje odjevnih kombinacija u bilo kojem trenutku može biti izazov.

Postoje trikovi pametne kupovine s kojima lako radite prijelaz se ljetnog na slojevito jesensko oblačenje.

Od prerijskih haljina i pletenih džempera, do košulja koje se ponašaju kao lagane jakne, ovo su prijelaznih komadi koji morate imati u svome ormaru.

Prerijska haljina

Prerijska haljina je zbog svoje lakoće vladala ljetnim mjesecima, a ako preko nje nabacite  pletene džempere i dodate čizme, savršen su izbor za borbu protiv hladnoće.

Instagram/@karodall

Odijelo

Ove godine krojenje je primijenjeno na sve od trapera do haljina te je savršeno rješenje kako biste svoju garderobu učinili kao stvorenom za vas. Odijela si jedan od klasika koje bi svaka žena trebala posjedovati. U njima izgledate sjajno, a Noseći ih u prijelaznom razdoblju sakoi se ponašaju kao lagane jakne koje možete skinuti u trenutku kada vam postane prevruće.

Instagram/@irisloveunicorns

Utility košulja

Čvrsta utility košulja dolazi u debeloj interpretaciji pamuka ili laganom krep materijalu. Dulji stilovi mogu se udvostručiti kao kratke haljine ili kao lagana jakna u ljetnim mjesecima te su savršen layering komad za hladnije mjesece.

Instagram/@lucyflorals

Bermude

Bermude se ponašaju isto kao i  i midi suknje. Lagane su, ali s dovoljno pokrivenosti kad se temperature spuste. One će raditi jednako dobro upareno s pletivom kao i blejzerom.

Instagram/@emrata

Midi suknja

Svilena ili u plisirana midi suknja je must have komad ove godine. Nosila se cijelog ljeta, a u jesensko/zimsku sezonu ulazi kao komad koji se uparuje s teškim pletivom te vam pruža dovoljno pokrivenosti da vam ne bi bilo hladno u noćnim izlascima.

Instagram/@abeautyfeature