Personalizirane torbe su i dalje in - Zara ima svoju opciju

| Fashion |

Zara

Personalizirane torbe već su neko duže vrijeme interesantne influencericama. Možemo ih pronaći u svim dimenzijama, oblicima i bojama. Mnogim ženama su upravo torbe slaba točka, a onda kada Vaša torba postane jedinstvena jer je personalizirana, upravo za Vas, stvari postaju još zanimljivije.
Možda i jedan od najpopularnijih brendova, u Hrvatskoj, kada govorimo o personaliziranim stvarčicama jest brend Piccola Creations. U svojoj ponudi, Piccola Creations, ima dvije torbe te se zaista ne možemo odlučiti koja je ljepša. Obe torbe su vrlo jednostavnog, ali efektnog izgleda, a najveća razlika im je veličina. Prva torba jest velika Canvas torba idealna je za sve prilike od odlaska na posao pa sve do odlaska na plažu, a dolazi u crno bijeloj varijanti. Druga torbica je puno manja odnosno radi se o clutch torbi naziva Pouch. Ona dolazi u šarenim izdanjima i zaista je neodoljiva. Cijena velike Canvas torbe je 135 eura dok mala torbica Pouch košta 150 eura.

Piccola Creations

Dobra je vijest što je i Zara izbacila svoju verziju personalizirane torbe. Radi se o modelu tote. Tote model je odličan zato što izgleda vrlo elegantno, a s druge strane torba je dovoljno je velika da u nju stane sve što nam je potrebno. Cijena Zarine verzije personalizirane torbe vrlo je pristupačna jer košta svega 19,95 eura, dok ćete opciju personaliziranja platiti dodatna 3 eura.
Loša je vijest što Zarina opcija personaliziranja torbi još nije stigla u Hrvatsku no nadamo se da će ubrzo stići.

Zara