Personalizirajte svoje cipele za vjenčanje

| Fashion |

Instagram / @collllorsinspace

Jimmy Choo ispunjava Pepeljugine snove za vjenčanje lansiranjem verzije staklene cipelice ukrašene sa Swarovski kristalima. Poseban naglasak stavljen je na mogućnost prigodne personalizacije cipele s monogramom koji mogu naručiti sve buduće mladenke.

Od sada ako izgubite cipelicu na putu ka oltaru ne može doći do konfuzije. Svaka mladenka posebnu pažnju daje cipelama koje će nositi na svom posebnom danu. Ako ste ljubiteljica cipela ili znate buduću mladenku čiji se život okreće oko najdražeg para cipela, razmislite o sasvim posebnoj opciji koju nudi jedna od najpoznatijih modnih kuća kada je riječ o cipelama, Jimmy Choo.

Iz širokog raspona Jimmy Choo "Signature Styles", mladenke mogu samostalno izabrati model koji se prilagođava njezinim željama s obzirom na najdražu boji ili specifičnu teksturu. Osim toga, cipele se i personaliziraju. Mladenka može odabrati između mjedene pločice ili graviranja na potplat cipele.

Jimmy Choo cipele nikako nisu cjenovno prihvatljiv izbor za vjenčanja, ali ipak razmislite, jer osim cipela dobiti ćete i besmrtan podsjetnik na najljepši dan u životu svake od nas.