Personalizirajte prvi nakit iz 3D printera

| Fashion |

Personalizirajte prvi nakit iz 3D printera
Preslatko prstenje iz 3D printera

Dok čekamo prve umjetne organe iz 3D printera, već sada možemo uživati u vrlo jednostavnim i sve češće dostupnim 3D komadima, a to je nakit.

Iako ste prve primjerke mogli već nabaviti preko Etsyja ili Shapewaysa, sada nakit možete i kupiti bok uz bok s kućanskim proizvodima na jednoj od popularnijih američkih stranica, Amazonu. Ovaj ponedjeljak američki je gigant pokrenuo novi dućan s 3D proizvodima, a ono što je prednost je činjenica da zahvaljujući njihovoj aplikaciji možete svoj komad personalizirati na licu mjesta.

Primjerice, oduševio nas je prsten s čvorom kojega možete istog trena prilagoditi vašim željama. Osim biranja veličine prstena, birate i materijal od kojega je izrađena, vrstu i veličinu čvora te debljinu prstena. Naravno, odmah možete i pogledati prsten iz svih kuteva prije nego li ga naručite kako biste bili 100% sigurni da je to ono što želite.

Jedini nedostatak ovakvog nakita je što može izgledati previše umjetno tj. nešto poput nosive tehnologije - jednostavno je i vizualno nezanimljivo, makar fascinantno. Što vi mislite o tome?

Personalizirajte prvi nakit iz 3D printera
Personalizirajte svoj nakit