Pastelna i lepršava zima Lilith by Katarina Baban

| Fashion |

Lilith by Katarina Baban

Prilika za lijepu odjeću je mnogo, a ako ste se kada zapitali gdje pronaći elegantne i nježne kreacije koje će razvedriti i najtmurnije zimsko sivilo, zaputite se na zagrebačko Trnje! Na adresi Bosutska 9 u blizini koncertne dvorane Lisinski dočekat će vas uvijek nasmiješena mlada osječka glumica sa zagrebačkom adresom Katarina Baban, koja je ovih dana lansirala svoju kolekciju za jesen/ zimu 2017. Čipka, pastelne boje i cvjetni uzorci oduševit će sve poklonice ženstvenog stila i vječnog ljeta koji na suptilan način odaju vječno mladi duh.

Lilith by Katarina Baban
Lilith by Katarina Baban

„Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stylinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda, posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti“ – poručuje dizajnerica i glumica.

Lilith by Katarina Baban
Lilith by Katarina Baban

Nova modna priča Katarine Baban po prvi put, osim haljina, donosi i kaputiće i jakne, a od materijala neizostavni su čipka i viskoza. Prelijepi modeli iz dnevnih večernjih kombinacija nesumnjivo će se uskoro moći vidjeti na Katarininim kolegicama iz svijeta glume, ali i na mnogim našim estradnim divama koje su više puta svratile u elegantno opremljen Showroom. 

Lilith by Katarina Baban
Lilith by Katarina Baban