Pariška modna poslastica u Zagrebu

| Fashion |

Francuska kuća Céline, modnu jesen nam je dodatno začinila novim modelima naočala koji, ne samo da odišu visokom estetikom i pariškom elegancijom, već je i skladno kombiniraju s nešto novijom i buntovnijom vizijom brenda. Najnoviji modeli Céline sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, iz kolekcije proljeće/ljeto 2020., već su pronašli mjesto u ormarima najpoznatijih svjetskih trendseterica, a već danas se, u Zagrebu, mogu pronaći ekskluzivno u Optici Bilić Vision.

Celine spring/summer 2020

Snažne i nezavisne žene najvjerniji su poklonici francuskog brenda Céline, a jednostavne linije njihovih naočala s upečatljivim masivnim okvirima i širokim ručkicama već su dugi niz godina ultimativni modni dodatak odjevnim kombinacijama svih svjetskih ljubiteljica mode. Njegova (ne)dostupnost i rasprodani modeli, često i u samo nekoliko sati, čine ga jednim od najpopularniji brendova svijeta.  

Celine spring/summer 2020

Prepoznatljivi tonovi boja Céline naočala, vrlo pažljivo su kombinirani s, ove godine, primjetno, nešto odvažnijom estetikom brenda. Sve domaće fashionistice, ali i istinske ljubiteljice francuske klasike i kvalitete, najnovije modele ekskluzivno mogu pronaći u Optici Bilić Vision u Centru Kaptol, ali iz ponude, odabrati i neke od svevremenskih modela Céline naočala koji, naprosto, nikada ne izlaze iz mode.

Celine spring/summer 2020

Tako se, uz novitete, u Optici Bilić Vision mogu, primjerice, pronaćii, već planetarno popularni, modeli poput Céline Audrey za koje su se odlučile i Rihanna i Julianne Moore. Nasljedniku tog modela, Baby Audrey povjerenje je poklonila glumica Sienna Miller, dok su se Kendall Jenner i Bella Hadid odlučile za model Céline Eva, a za jedan od neprepoznatljivijih Céline modela, Shadow- Kim Kardashian i Victoria Beckham.

Celine spring/summer 2020

Za kraj, možemo samo zaključiti kako najnovija kolekcija sunčanih naočala i dioptrijskih okvira koju nam je servirao Céline, stiže kao prava pariška poslastica nadolazećoj hladnoj zagrebačkoj modnoj sezoni. 

Celine spring/summer 2020