Ovog ljeta zaljubite se u - espadrile!

| Fashion |

Jedan od posljednjih fenomena u svijetu mode i obuće svakako su - klasične espadrile. Zašto ih sve trendseterice obožavaju nositi svakog dana, čak i kad nisu nužno na godišnjem odmoru? Zato što su prije svega udobne, moderne, ali istovremeno elegantne te dodaju savršen završetak svakom ljetnom outfitu.

Od Leandre Medine sa "Man Repellera", pa sve do Lucy Williams sa "Fashion Me Now" bloga — brojne poznate stylish cure biraju ovaj model obuće kao IT komad za ljetnu sezonu 2017. Prema tome, vaše voljene špagerice (ravne ili na petu) više nisu samo obuća koju nosite na moru; sada su postale pravi modni statement koji ćete jednako obožavati i tijekom tjedna, ali i tijekom ludih, opuštenih vikenda. 

Danas donosimo modele espadrila koje su se našle i na našoj wish-listi za ljeto. Od luksuznih, dizajnerskih pa sve do cjenovno prihvatljivijih high-street verzija; popularnih espadrila na modnoj (i shopping!) sceni ne manjka. Ako ste ikad pomislili da je ova obuća pre obična za vas, razmislite ponovno...