Ovo su siluete čizama morate imati

| Fashion |

Baš kao što nikad ne možete posjedovati dovoljno bijelih majica, nikada ne možete posjedovati dovoljno čizama. 

Prije nego što osvježite svoj jesensko/zimski ormar obuće novim komadima , provjerite svoje stilove te provjerite imate li sve klasične siluete ili barem jedan par klasika.

Nije važno jesu li ove čizme dobile makeover u trendi bojama ili različitim teksturama, važan je samo oblik i općenita forma.

U nastavku pročitajte koje siluete čizama morate posjedovati.

Chelsea čizme

Ove klasične čizme dolazi u svim visinama pete ia, ali najviše se izdvajaju one s crnom bočnom ploče. Cipele često imaju jezičak na stražnjoj strani čizme, što vam olakšava njihovo oblačenje. 

Instagram/@sublime.easyshoes

Combat čizme

Ove čizme koje podsjećaju na borbene, vojne čizme u početku su bile zamišljene kako bi ih nosili vojnici u borbama, ali su se ubrzo proširile u širokim masama.
Dok pripadnici vojske i danas nose taj stil, civili ih nose više iz mode nego funkcije kako bi dobili edgy look.

Instagram/@deardiaryblog

Gumene čizme

Kada govorimo o funkcionalnim cipelama, uvijek će vam trebati par vodootpornih čizama, bilo da su to čizme za snijeg ili čizme za kišu. One će vas koje provesti kroz jesenske kiše ili zimske oluje. Vodootporna obuća, na sreću, prešla je dug put u stilskom dizajnu, a mnoge tvrtke poput Huntera daju cipelama više moderan izgled koji je nosiv i izgleda lijepo.

Instagram/@hunterboots

Čizme preko koljena i čizme do koljena

Za razliku od čizama do gležanja, koje ponekad ostavljaju dijelove vaše kože izložene nezgodnim zimskim elementima, čizme s visokim bedrima pokrivaju, doslovno, sve. Čizme s visokim bedrima mogu se nositi u svim prilikama, bilo da je to s tajicama, trapericama, suknjama, haljinama ili ono što ste vidjeli na svojim omiljenim modnim blogericama i slavnim osobama. Isto kao i čizme do koljena.

Instagram/@bridget
kayla_seah

Kaubojske čizme

Što se više krećemo ka budućnosti, to se više dizajneri vraćaju u arhivu radi nadahnuća silueta cipela. Jedna od tih silueta su kaubojske čizme koje se neprekidno pojavljuju svake sezone. Kaubojske čizme sada dolaze u svim otiscima, bojama i teksturama izvan kravlje kože. 

Instagram/@ambervscott