Top lista najzgodnijih domaćih manekena

| Fashion |

Ovo su naši najzgodniji manekeni
Best of the best!

Ususret nadolazećim modnim događanjima u Hrvatskoj, redakcija Wall.hr-a odlučila je curama (i dečkima!) pokazati razlog više zašto bi trebali ići na revije. Naime, skupili smo sve aktualne domaće muške manekene i sasvim nepristrano glasanjem odabrali one najzgodnije. S obzirom na to da nam je ukus u redakciji sasvim različit pa su u jednom trenu bile povišene i tenzije zbog nekih odabira, iznenadit ćete se tko je sve završio na našoj listi. U nastavku vam ih predstavljamo jednog po jednog...

1) Denis L. - Visok i kršan mladić tamno smeđe kose zapeo nam je za oko već svojim prvim hodom po pisti, a od tada je (nažalost!) češće viđen na stranim nego domaćim modnim pistama. Denis studira pravo, vrstan je u karateu i maneken je agencije Sonic Models. Koliko god ga obožavaju u Aziji, rado bi ga vidjeli ove modne sezone u Zagrebu. Držimo fige, jer ipak je on naš prvi izbor.

Ovo su naši najzgodniji manekeni
Denis L.

2) Lujo K. - Sjećate li se mladića duge kose bez kojeg je rijetko koja revija prolazila? Da, pričamo o zgodnom Luji, manekenu agencije Midikenn. Lujo je nažalost u zadnje vrijeme zapostavio manekenstvo i više se posvetio glumi, međutim vjerujemo da bi svim djevojkama bilo jako drago da se vrati na domaće piste. P.S. Djevojke iz redakcije su te se prvog sjetile.

Ovo su naši najzgodniji manekeni
Lujo K.

3) Vlaho A./Petar P./Martino G. - Ludo zgodna trojka dijeli nam treće mjesto! Rekli bismo da je prvi već legenda, drugi je itekako aktualan, a treći newcomer, ali zato sva trojica imaju vojsku djevojaka koja ih prati. Na Vlahu malo tko ostane ravnodušan jer ga osim izgleda krase i drugi talenti - on primjerice piše i pjeva. Petar (Sonic Models) je iz sezone u sezonu sve viđenije lice po domaćim snimanjima i modnim događanjima te nam se vrlo brzo uvukao pod kožu, dok je Martino (A.K. model management) sasvim novi igrač na domaćoj modnoj sceni, a već je snimao odlične kampanje, editorijale pa i spot sa kraljicom estrade - Severinom! Ne sumnjamo da će ovi momci kroz godinu dana udvostručiti broj svojih obožavateljica.

Ovo su naši najzgodniji manekeni
Vlaho A. / Petar P. / Martino G.

4) Tonči/Dino R. - Još dvojica friških momaka na domaćim pistama! Tončija (A.K. model management) smo spazili tek prošle godine i to na pistama CAP-a, a vjerujemo da će zbog svog izrazito muževnog i pomalo bad boy izgleda i ove sezone nositi puno revija. Dino R. je onaj dečko s bicikla za kojeg ste se sve raspitivale na popularnom Street Style Secondsu, a inače je maneken agencije Midikenn. Dino se godinama bavio sportom, što se vidi po njegovim mišićima koje često vidimo i na pisti - i štoviše, nemamo baš ništa protiv. Želimo im puno uspjeha i ove sezone.

Ovo su naši najzgodniji manekeni
Tonči / Dino R.

5) Marko M. - Marka bismo opisali kao dečka koji ima neodoljiv osmjeh i izgleda vraški dobro u odijelima. Naravno, u korist mu ide i njegova muževnost i definirano tijelo... Iako još uvijek nije sasvim zaživio na domaćim pistama, vjerujemo da ćemo ga ove sezone puno više vidjeti, a upravo je radi velikog potencijala i završio na našoj ljestvici, na rednom broju pet. Sretno!

Ovo su naši najzgodniji manekeni
Marko M.