Ovo su najbolje muške čizme za jesen/zimu 2014./15.

| Fashion |

Ovo su najbolje muške čizme za jesen/zimu 2014./15.

U medijima se puno češće priča o ženskoj nego li o muškoj modi, no muškarci imaju jednako zanimljive trendove za zimu. Na sreću, u modi su robusni komadi, koji više sliče na čizme za planinarenje umjesto za ulicu, što znači da i na najvećoj zimi i snijegu možete istovremeno biti u toplome i trendi.

Mogli bismo najpopularniji izbor čizmi podijeliti na tri stila: Tenisice-čizme od brendova poput Nikea ili Adidasa koji izgledaju poput tenisice no imaju kvalitetu i otpornost čizme. Sljedeće bi bile robusne čizme poput Timberlanda koje su izdržljive i u najgorim klimatskim uvjetima te šminkerske s jednim vezanjem ili bez vezica, koje nisu najpogodnije za velike hladnoće, no svakako su super za elegantnije prigode po hladnom vremenu.

Po običaju, u Zagrebu izbor nije pretjerano velik no možete pronaći barem po jedan od navedenih modela, no kao i uvijek, savjetujemo vam da pogledate online shopove. Predlažemo ASOS, Mr. Porter, Nike, SSENSE... Dok se ne odvažite na shopping, pogledajte modele koje smo vam odabrali u galeriji. Svi dolaze s cijenom i neki su iz navedenih online shopova. Vjerujemo da ćete ubrzo znati koji par je idealan za vas!

Ovo su najbolje muške čizme za jesen/zimu 2014./15.
Trendi čizme za hladnu zimu