Ovo je možda i najljepši kupaći kostim iz Zarine nove kolekcije

| Fashion |

Kupaći kostim iz Zare

Ljeto je iza ugla. Nadamo se kako nam pandemija koronavirusa neće pokvariti uživanje u suncu, moru, koktelima i specijalitetima iz mora.
Zara je prije par tjedana izbacila novu kolekciju kupaćih kostima koju možete vidjeti ovdje. No ona svoju kolekciju badića neprestano nadopunjava. Iako je i prvotna postava kupaćih kostima bila zaista predivna možemo reći kako Zara svaki put nadmaši samu sebe i oduševi nas sa sve ljepšim badićima.
Nova nadopuna kolekcije kupaćih kostima pravo je oduševljenje, a pronašli smo i daleko najljepši kupaći kostim za koji smatramo kako će ga mnoge žene to jest cure željeti imati u svom ormaru to jest cekeru za plažu.

Zara

Kupaći kostim tamno odnosno zagasito žute boje savršeno se slaže uz preplanulo tijelo. Gornji dio bikinija ravnog je izreza. Upravo zbog njegovog voluminoznog izgleda odlično će pristajati djevojkama s manjim grudima, ali budući da kostim ima i tanke naramenice i djevojke s većim grudima će biti sigurne kako će sve stajati na svome mjestu. Što se tiče bikini gaćica, možete birati između dvije opcije odnosno gaćica s niskim i visokim strukom. Prednost gaćica s niskim strukom jest što neće sakriti puno kože pa ćete svugdje biti osunčani ravnomjerno, dok je prednost gaćica s visokim strukom što skrivaju sve potencijalne mane.

Zagasito žuti bikini s gaćicama visokog ili niskog struka

Zbog boje koja krasi ovaj kupaći kostim, on se odlično slaže uz običnu bijelu košulju, koju možete samo prebaciti preko sebe. Look možete začiniti zlatnim nakitom jer zagasito žuta i zlatna boja se sjajno slažu. Budući da gornji dio novog Zarinog bikinija izgleda kao top slobodno ga možete isfurati i na traper hlačice. Cijena gornjeg dijela kupaćeg kostima iznosi 139,90 kn dok donji dio odnosno gaćice visokog i niskog struka koštaju 99,90 kn.